VÅRE FOLK

Som kunde hos  Skrubb og Såpe AS vil du nyte godt av våre høye krav til oss selv og våre medarbeidere. Vi tilsetter mennesker som ønsker å jobbe med renhold og som holder sin yrkesstolthet høyt. Skrubb og Såpe AS kan skilte med et utmerket arbeidsmiljø og dermed stabilitet i arbeidsstokken.  Renholderne som arbeider for oss har ordnede, gode arbeidsforhold . Vi tilstreber en arbeidshverdag hvor det er kontinuitet både for våre medarbeidere og våre kunder.  Slik kan kunden forholde seg til de samme renholderne, som på sin side kjenner arbeidsrutinene godt.

Renholderne hos Skrubb & Såpe AS  er først og fremst grundige, men også blide, forekommende og fleksible. Renholderne våre vil være parat for kundens renholdsbehov og på pletten når de trengs. Forståelse og imøtekommenhet er en viktig kvalitet hos våre medarbeidere og alle snakker godt norsk eller engelsk.

Vår medarbeidere stiller lett gjenkjennelige, selvsagt med den nødvendige id-merking.

Vår administrasjon er liten og oversiktlig. Det er viktig for oss å holde løpende kontakt med kundene og være tilgjengelige nær sagt til enhver tid.